Laatste Nieuws Wat is Nul Kelvin? Theorie De Onderzoekers Radio
Hunebedmuziek Uitverkoop

Contact

Links

Reacties GBO

DE ONDERZOEKERS


Dr. Willem Tuimelhout in ontspannen pose

Dr. Willem Tuimelhout

Gezaghebbend hunebeddoloog. Studeerde behalve para-psychologie en sociale wetenschappen bovenal musicologie. Promoveerde op het onderwerp "Het gebruik van de symphonische ouverture in "Iphigénie en Aulide" van Christoph Willibald Gluck". Liefhebber van talloze door anderen vergeten componisten, zoals de Pool Blotbisly en de Zwitser Anton Müsli.


Nico ziet het donker in

Nico van Gent

Slaagde er niet in de lagere school te doorlopen omdat hij weigerde aan te nemen dat twee plus twee vier is, waarmee hij overigens van een diep inzicht blijk gaf betreffende de Onzekerheidstheorie van Heisenberg. Zou schatrijk geworden zijn als hij de moeite zou hebben genomen om zijn uitvindingen te patenteren. Bedenker van nuttige zaken zoals de cd-speler, de rollator, de vloeibare keramische kristalchip, kosteloos telefoneren, de opvouwbare digitale parkeermeter en een onfeilbare versiertechniek in cafés.

Steven Pietersma

Afgestudeerd gitaar-expert (conservatoria Rotterdam en Groningen), innovatief theatertechnicus en compromisloos componist. Maakte in 1998 muziek bij de film "De Moeder" van Pudovkin, zijn eerste samenwerkingsproject met Hero Wouters. Werkte regelmatig mee aan de Overbodige Zondagmiddagen in het Amsterdamse Fijnhouttheater en maakt(e) deel uit van de groepen Ardjunity en Nul Kelvin.


Hesse, studiohond met voorkeur voor electronic raga

Hero Wouters

was docent beeld-geluids-correlaties en electronische muziek aan de Vrije Akademie Den Haag, producer/eigenaar van een multitrack-recording studio in Amsterdam, en als componist verbonden aan het Werkteater aldaar. Hij schreef muziek voor zo'n 80 films, a.v.-producties en theater-stukken, en zijn werk verscheen op meer dan 50 Cd's, Lp's en cassettes in binnen en buitenland.

Laatste Nieuws Wat is Nul Kelvin? Theorie De Onderzoekers Radio
Hunebedmuziek Uitverkoop

Contact

Links

Reacties GBO

Begin bij het begin. Zin, geen zin, onzin: Nul Kelvin.